Nastavení cookies

MINISTERSTVO KULTURY 
Odbor ochrany movitého kulturního dědictví, muzeí a galerií
(dále „ministerstvo“)

v rámci programu „Integrovaný systém ochrany movitého kulturního dědictví“ k zajištění plnění usnesení vlády ČR ze dne 28. srpna 1991 č. 307 k souboru opatření ke snížení kritické situace ochrany sbírek, expozic a depozitářů, muzeí, galerií a památkových objektů v České republice a následujících usnesení vyhlašuje výběrové dotační řízení z programu ISO v roce 2016 v částech A/, B/ a D/. Žádosti musí být podány nejpozději do 30. 10. 2015 (datum poštovního razítka odeslání písemné žádosti). Žádosti o poskytnutí dotace z programu ISO v roce 2016 v části C/ je možno podávat průběžně, nejpozději však s datem odeslání 31. 8. 2016.
Podrobnosti o pravidlech naleznete v příslušné kapitole Příkazu 1. náměstkyně ministra kultury, kterým se řídí přidělování dotací z programu ISO. Uvedení chybných, neúplných nebo nepravdivých údajů, nedostačující formální náležitosti v žádosti, stejně jako nezaslání povinných příloh jsou důvodem k zamítnutí žádosti.
K vyúčtování poskytnutých dotací použijí všichni žadatelé formuláře uveřejněné na této webové stránce. 
UPOZORŇUJEME NA NUTNOST ZASÍLAT ŽÁDOSTI O DOTACI JAK V PÍSEMNÉ, TAK ELEKTRONICKÉ PODOBĚ, V SOULADU S PŘÍKAZEM I. NÁMĚSTKYNĚ MINISTRA KULTURY, A TO NA NÁSLEDUJÍCÍ E-MAILOVÉ ADRESY: isoa@mkcr.czisob@mkcr.czisoc@mkcr.cz a isod@mkcr.cz.
PÍSEMNÉ ŽÁDOSTI O POSKYTNUTÍ DOTACE Z PROGRAMU ISO NA ROK 2016 VČETNĚ VŠECH POVINNÝCH PŘÍLOH ZASÍLAJÍ ŽADATELÉ DOPORUČENĚ NA ADRESU:
Ministerstvo kultury
odbor ochrany movitého kulturního dědictví, muzeí a galerií
Maltézské náměstí 471/1
118 11 Praha 1

Soubory ke stažení
Soubor Velikost
Příkaz 1. náměstkyně Ministerstva kultury.pdf, 498.2 kB
Metodický pokyn k digitalizaci.doc, 104 kB
Formulář ISO A.xls, 61 kB
Formulář ISO B.xls, 83.5 kB
Formulář ISO C.xls, 70 kB
Formulář ISO D.xlsx, 48.8 kB
Projektová dokumentace.doc, 40 kB
Čestné prohlášení - ISO C.doc, 23 kB
Formulář vyúčtování.doc, 96 kB
Spojte se s námi